Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Dr. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ 1 ΤΡΙΣ !! ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ !!

ΜΗΝΥΣΗ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ

Αθήνα 17-09-2009

Α.Π. πρωτοδικείου Δ 2009 / 5356

Α. Π. Εισαγγελία Αρείου Πάγου 1358/18-09-2009

Α. Π. Γενικό Πρωτόκολλο Αρείου Πάγου Τμήμα Α1 : 7228/18-09-2009

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΕΠ.: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΟΝ.: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΟΝ. Π.: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΗΜ.ΓΕΝ.: 14-7-1962

ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 7

ΠΕΥΚΗ 15121 ΑΘΗΝΑ

Α.Τ.: Σ.838313

6936369717

.

Μήνυση

κατά

ΚΑΤΑ του Δικηγόρου κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο ΔΣΑ / 4039

Μητσοπούλου 10-12 Αθήνα

τη. 6944689702

Και κατά της

Δαμανάκη Μαρίας

Βαλαωρίτου 1 Κολωνάκι Αθήνα

ΚΑΙ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ»

και κατά παντός υπεύθυνου φυσικού προσώπου

και ηθικού αυτουργού

ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1.000.000.000.000 ΕΥΡΩ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Του κακουργιοδικείου ,

Είμαι στην δυσάρεστη θέση να υποβάλλω αυτήν την μήνυση κατή της

κ. του Δικηγόρου κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο ΔΣΑ / 4039

Και κατά της Δαμανάκη Μαρίας

ΚΑΙ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ»

και κατά παντός υπεύθυνου φυσικού προσώπου και ηθικού αυτουργού

και δηλώνω και παράσταση πολιτικής αγωγής

για «οργανωμένο έγκλημα» και σωρεία κακουργηματικών πράξεων καθ’εξιν κατ’επάγγελμα και κατ’εξακολούθησιν, και κατά συρροή με δόλο και εμπροθέτως, από οργανωμένα βάσει σχεδίου άτομα που δρουν κατά μόνας ή ομαδικά ανά περίσταση από τους κατηγορουμένους

συκοφαντίες , απειλές, εκβιασμούς, επαγγελματικές δυσκολίες, προγεννετήσια δολοφονία παιδιών, δηλ. δολοφονία πριν την γέννηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης συστηματικό πολιτικό εκβιασμό, διασυρμό, ηθική πίεση, καταστροφή της καριέρας μου, λένε συνεχή ψέματα στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον μου με ανυπολόγιστη καταστροφή της οικογένειάς μου, την δι΄σταση μέσω απειλών από την σύζυγό μου, της τιμής, της υπόληψής μου και του κύρους μου στην κοινωνία, ψυχολογική πίεση, απειλές δολοφονίας κλπ....

Ημουν στους κατ' έπιλογήν υποψήφιος για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή Β΄ Αθήνας όπως ήμουν υποψήφιος βυλευτής στις εκλογές 2007 και η ανωτέρω “συμμορία” κατάθεσε νέα αγωγή εναντίον μου με αρ. 161018/2009 – 15-09-2009 ενωπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών όπου είναι εμφανής και ο εκβιασμός αφού ζητάνε χρήματα και οι εγκληματικές εναντίον μου πράξεις και η συκοφαντία “γράφουν παράνοια” αλλά και η επίθεση εναντίον της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αφού δεν κανει τα “χατήρια τους” γράφουν για την δικαιοσύνη ότι “τα δικαστήρια έχουν εφεκτικότητα” γάφουν!!!

΄Ολα αυτά είναι και η προσπάθεια να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές 4 Οκτώβρη 2009 αφού η τελική λίστα θα ανακοινωθεί την Κυριακη 20 Σεπτεμβρίου2009.

Την αγωγή με τα ως άνω συκοφαντικά-εγκληματικά στοιχεία την παρέλαβα στις 17 Σεπτεμβρίου 2009 και καταθέτω αυτήν την μήμυση στις 18 Σεπτεμβρίου 2009. Παρακαλώ την αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης παρακαλώ την άμεση (εντός της ημέρας) ενημέρωση του

Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου όπου ελέγχει την “νομιμότητα των υποψηφιών” βουλευτών να λάβει υπόψιν και αυτήν την μήνυση και αν η κ. Δαμανάκη Μαρία μπορεί μετά από τις 7 συνολικά μηνύσεις που έχω καταθέσει να είναι υποψήφια βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας.

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙ τον κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο ΔΣΑ / 4039 και τον ξανα-καταγγέλω με αυτήν την καταγγελία δεν έχει πάρει κανένα μέτρο εναντίον του..

Ο κ. ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ» κ. Παπαθανασόπουλου Σπήλιου ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΗΝΥΣΕΙ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.

ΕΤΣΙ εκτός του κ. Παπαθανασόπουλου Σπήλιου ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. ΠΑΞΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ»

Η μαφια «ΚΡΑΤΑ ΔΕΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Έχω κάνει νέα αναφορά στον ΔΣΑ εναντίον τους με την αρ. ΠρωΤ. 625/26-8-2009.

Πέραν τούτου ο γάμος έχει τελεστεί στο Παρίσι και τα ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν αρμοδιότητα και θα μηνυθεί το αναρμόδιο ελληνικό δικαστήριο στην Εισαγγελία Παρισίων.

Πέραν αυτού το φαινόμενο των διαζυγίων υπό την «καθοδήγηση-πίεση δικηγόρων» έχει πάρει μαζικές διαστάσεις και μιλάμε για γενοκτονία!!

Να παρέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να σταματήσει αυτήν την «γενοκτονία εκ προμελέτης».

Σήμερα στο δημοτικό σχολείο φοιτούν τα μισά παιδία από ξένες χώρες ενώ υπάρχει υπογεννητικότητα. Είστε υπεύθυνοι της σχετικής υπογεννητικότητας και δολοφονίας ελληνοπούλων «πριν γεννηθούν» αφού κάθε μέρα πιέζετε με τον τρόπο σας ανυπεράσπιστες γυναίκες να πάρουν διαζύγιο υποσχόμενοι αποζημιώσεις ενώ δεν τους λέτε την αλήθεια ότι αυτό θα πάρει χρόνια και είναι εναντίον τους αλλά και εναντίον των παιδιών που υπάρχουν γιατί θα γίνουν προβληματικά εκτός και αν αυτό εύχεστε για να πλουτίσετε.

Ο νόμος μιλάει για σωματική και ψυχική διάσταση. Η ψυχική διάσταση πρέπει να βεβαιωθεί από ειδικούς ψυχολόγους γυναικολόγους και όχι από δικηγόρους που κερδοσκοπούν σε βάρος του κοσμάκη.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΥΡΙΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ,

Σας καταγγέλλω πάλι ότι ο «δικηγόρος» κ. Παπαθανασόπουλος Σπήλιος ΔΣΑ / 4039 (τηλ. 6944689702) παρά τις καταγγελίες μου και τις μηνύσεις εξακολουθεί να με εκβιάζει με νέες αγωγές και να εκβιάζει την σύζυγό μου να μου κάνει νέα μήνυση Μου είχε στείλει έστειλε νέα αγωγή για τις 16-3-2009 !! Αφού και τότε αναβλήθηκε η αγωγή πίεζε την σύζυγό μου να μου κάνει νέα μήνυση πράγμα που άκουσε μάρτυρας

Σας ΕΊΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ότι αν παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 16-3-2009 θα ζητήσω την αυτόφωρη δίκη του για συστηματικό εκβιασμό και για τα λοιπά αδικήματα που σας έχω καταγγείλει και τον έχω ήδη μηνύσει. Θα θεωρήσω ότι τον «καλύπτετε» και θα κινηθώ «κατά παντός υπευθύνου». Ήδη με απειλούν «ότι το φέρετρο είναι έτοιμο» και έχω μάρτυρα.

Σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου για την υπόθεση εκβιασμού και απειλών και για τα λοιπά αδικήματα που σας έχω καταγγείλει, που γίνεται από μια ομάδα πανεπιστημιακών και πολιτικών με «συνεργάτη» ή με τη θέλησή του ή χωρίς αυτή τον Δικηγόρο κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο ΔΣΑ / 4039 τηλ. 6944689702.

Ή δη έχω ενημερώσει και πολιτικά πρόσωπα και το Πασοκ για τις απειλές και τους εκβιασμούς που μου γίνονται.

Η προηγούμενη καταγγελία έλεγε :

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΔΣΑ/4039

ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΡAΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ κ. ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!.

Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ.

Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ “ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ” ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ) ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΞΑΝΑΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ» ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑ ΔΙΠΛΑΣΟΥ!!!

Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ “ΟΡΜΗ ΔΙΚΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ” ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ.

Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΑΜΟΧΛΕΒΟΝΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

ΤΩΡΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ κ. ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!! ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΝ «ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ» ΟΙ «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ «ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΤΕ – ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ- ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ «ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ.!!!

ΕΧΩ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΠΕΙΔΗ «ΕΧΑΣΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 9-10-2008 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΞΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΕ “ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΑ (ΤΗΛ. 6944705947).

ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΠΗΛΙΟ - ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ - ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΜΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ «ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ» ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ.

ΓΙΑΤΙ «ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ» ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ «ΚΡΥΦΑ» ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΘΗ!!!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ» ΩΣ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΡΠΩΘΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ!!.

ΑΚΟΜΑ ΕΞΩΘΕΙ Ο κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΥΡΟΥΣ ΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΩΝ».

ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΙ ΜΕ «ΝΕΕΣ» ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. Δικηγορου (και των «συνεργατων» του) πιθανα ολα θα ειχαν ηρεμησει και θα ειχα ηδη με τη συζυγο μου τουλαχιστο δυο παιδια. Ουσιαστικα «εχουν δολοφονηθει δυο παιδια». ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΛΕΚΤΟΡΑΣ!!).

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ. ΠΑΝΑΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΑ (ΤΗΛ. 6944705947).

ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΩΣ ΛΕΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2008 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ «ΤΑΣΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ» ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΟΥΣΙΑΣΤΚΑ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!

ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ Ο κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ «ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ» ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ «ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ».

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ «ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ»!!

Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Ζητώ αντικατάσταση του εισηγητή για αυτή την νέα αναφορά και μέρους του συμβουλίου από αναπληρωματικά μέλη για λόγους αντικειμενικής δεοντολογίας (γιατί δεν μπορούν οι ίδιοι να κρίνουν συνεχώς)

Κύριε Παξινέ

Σας παρακαλώ να συνετίσετε τον κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο και να ηρεμήσει η κατάσταση. Η σύζυγός μου και εγώ βρεθήκαμε στο κέντρο του κυκλώνα προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων και κάποιοι έκριναν ότι θα με «τιμωρήσουν» με το να με χωρίσουν από την σύζυγό μου και να μην έχω απογόνους!! Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν μπορώ να ανακοινώσω. Η σύζυγός μου αν γνώριζε όλη την αλήθεια θα ήταν περήφανη για τον σύζυγό της, αλλά η «πολιτική μαφία» την κρατά εγκλωβισμένη.

Επειδή είχα έντιμη στάση απέναντι σε ένα διεφθαρμένο περιβάλλον έγινα στόχος. Υποστήριξα τον κ. Γιώργο Παπανδρέου σε δύσκολες στιγμές και στοχοποιήθηκα από πολιτικούς αντιπάλους. Ίσως και ο κ. Παπαθανασόπουλος να μην αντιλήφθηκε όλες τις παραμέτρους. Σας παρακαλώ να αποτρέψετε μια τέτοια εξέλιξη, ανεξάρτητα των πολιτικών αντιλήψεων του καθενός.

Αν καταφέρουν τελικά και χωρίσουν την σύζυγό μου ουσιαστικά θα είναι εναντίον της γιατί «η πολιτική μαφία» θα την καταστρέψει μόλις την αντιληφθούν απροστάτευτη εξάλλου αυτό περιμένουν δηλ. στο τέλος να καταστρέψουν και την ίδια!!!

Να αφήσουν την σύζυγό μου να επιστρέψει σπίτι της και να κάνει παιδιά και όσο αφορά την «πολιτική μαφία» που μου δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα η Παναγία θα την τιμωρήσει σύντομα.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ

Ήμουν μάρτυρας στη υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ /ΣΕΛΕΤΕ (στο Σώμα Επιθεωρήτων – Ελεγκτών Δήμοσιας Διοίκησης Λ. Συγγρού 60 μετά από την υπ. Αριθμ. 2900/8-5-07 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή Πασοκ. Κ. Καρχιμάκη) και έκτοτε έχω διαρκή προβλήματα σκοπίμως και κατά συρροή από τους κατηγορουμένους (συκοφαντίες , απειλές, εκβιασμούς, επαγγελματικές δυσκολίες, προγεννετήσια δολοφονία παιδιών, δηλ. δολοφονία πριν την γέννηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης συστηματικό πολιτικό εκβιασμό, διασυρμό, ηθική πίεση, ψυχολογική πίεση, απειλές δολοφονίας κλπ...).

Μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία με την Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ Ουρανία Κόλουρη με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι όταν εξεταζόταν ως μάρτυρας στο ΣΕΕΔ από ην επιθεωρήτρια κ, Ουρανία Λιακοπούλου, απεκαλύφθη ότι η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη

- δεν έχει νόμιμες εγγραφές στις Σχολές και Πανεπιστήμια όπου φέρεται ότι φοίτησε ( Ράλλειο Ακαδημία Πανεπιστήμιο Αθηνών κλπ..) δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία και η νομιμότητα του διδακτορικού της «ελέγχεται»

- Επίσης η προϋπηρεσία της από την Φιλοσοφική Αθήνας μετρήθηκε παράνομα ως ερευνητικό έργο(παρότι εμφανίζει πτυχία κατά την «κρίση» της για Καθηγήτρια στην ΑΣΣΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ.

- Η κ. Μπότσαρη παραμένει καθηγήτρια και ήταν σύμβουλος της κ. Γιαννάκου Μαρριέττας και από την θέση αυτή επηρέαζε τις κρίσεις των Καθηγητών της σχολής. Η κ. Μπότσαρη διευθύνει μάλιστα και μεταπτυχιακό πρόγραμμα που η φοίτηση σε αυτό είναι με δίδακτρα.

- Η κ. Μπότσαρη και οι «συνεργάτες-συμμορία της» έχει ήδη μηνυθεί από εμένα για «σύσταση συμμορίας», απειλές, συκοφαντίες, προγεννετήσιες δολοφονίες παιδιών κλπ...

- Είμαι πάλι υποψήφιος Επίκουρος Καθηγητής και πιθανόν θα με «κρίνει πάλι η κ. Μπότσαρη και η παρέα της» και πιθανά θα ακολουθήσουν τα ίδια...

ΝΑ ΕΥΡΕΥΝΗΘΕΊ

  1. Αν τα ανωτέρω έχουν εγγραφεί στο πόρισμα των Επιθεωρητών του ΣΕΔΔ και αν κατατέθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και στον αρμόδιο εισαγγελέα κ. Ράικου Ελένη.
  2. Γιατί η κ. Εισαγγελέας δεν έχει φέρει ακόμα την υπόθεση στο ακροατήριο ενώ έχει αυτά τα στοιχεία μπροστά της. Να ελεγχθεί πειθαρχικά και δικονομικά η εισαγγελέας και όποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση ή συγκάλυψη της υπόθεσης. Αν η υπόθεση είχε έρθει στο ακροατήριο θα είχε λάμψει η αλήθεια.
  3. Αν και γιατί η Διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ ενήργησε ΕΔΕ και αν όχι γιατί όχι.
  4. Την τυχόν εμπλοκή και πολιτικών προσώπων στην υπόθεση και αν ευθύνεται γι’αυτή την αμέλεια..
  5. Να μου παραχωρηθεί μέσω δικηγόρου μου αντίγραφο της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ
  6. ΝΑ ΕΡΥΝΗΘΕΊ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ.
  7. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

Επίσης ως φορολογούμενος πολίτης αλά και ασχολούμενος με τα «κοινά» έχω νόμιμο δικαίωμα να ερευνηθεί πώς μισθοδοτείται από το Δημόσιο η κ. ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ αν δεν είναι νόμιμη η εκλογή της, όπως και η εκλογές όσων ακολούθησαν μετά από αυτήν την εκλογή.

Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για την έρευνα και των οικονομικών εγκλημάτων από τους μηνυομένους έναντι του Δημοσίου αλλά και εμού προσωπικώς.

Τα εγκλήματα των ως άνω είναι διαρκή και τελούνται και τώρα και ανά πάσα στιγμή και παρακαλώ την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ.

Σας παρακαλώ, επίσης, να μεριμνήσετε για την άμεση σύλληψη των ανωτέρω για αποφυγή τελέσεως νέων εγκλημάτων.

Ως μάρτυρες υποδεικνύω:

  1. Ουρανία Καλούρη Καθηγήτρια, ΑΣΠΑΙΤΕ τηλ. 693 2251133
  2. Παμουκτσόγλου Αναστασία, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. 210 2433407
  3. Ουρανία Λιακοπούλου, πρώην επιθεωρήτρια ΣΕΕΔΔ Σώμα Επιθεωρήτων – Ελεγκτών Δήμοσιας Διοίκησης Λ. Συγγρού 60 - Τ.Κ.: 11742 τηλ.: 210 92 81 800

Και άλλους που θα φέρω στο δικαστήριο και δεν τους ονοματίζω από τώρα για να μην απειληθούν ή δολοφονηθούν

ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΡΩ (1.000.000.000.000 ΕΥΡΩ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Δικαιοσύνης και στα ΜΜΕ

ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ 1.000.000.000.000 ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο μηνυτής

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

Διδάσκων στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Αιγαίου και Ασπαιτε.

Επιλαχών Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας
Υποψήφιος για την υποψηφιότητα Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr