Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ CITY PLAZA

Αναστάτωση, αναμπουμπούλα, μινι πανικός μεσημεράτικα (12:45) στο CITY PLAZA στη Γλυφάδα. (κλικ στις φωτο για μεγάλωμα)
Ξαφνικά οι εργαζόμενοι και οι πελάτες βλέπουν μια τεράστια κατάμαυρη BEDLEY μοστοστκλέτα της Αστυνομίας, συβατικό ΙΧ της ασφάλειας, Αστυνομικούς με στολή και πολιτικά κι εναν απλό νεαρό μουσάτο με βερμουδίτσα να αποβιβάζεται και να συνοδεύεται απο τους πάνοπλους αστυνομικούς. Στην αρχή νομίζανε όλοι ότι είναι κάποιος ξένος επίσημος, αλλά πάλι τόση μεγαλοπρέπεια με ... βερμούδα. Μια ταμίας πετάχτηκε και είπε: "Τον ξέρω , τον ξέρω είναι ηθοποιός και γυρνάνε ταινία".
Αμ ούτε ηθοποιός ήτανε, ούτε ξένος επίσημος, απλά ήταν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Νίκος Πατέρας που πήγαινε να δεί (μάλλον) τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο που έχει τα γραφεία του εκεί. Απο εδω και πέρα μπαίνει ενα ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ερώτημα!! ΠΟΙΟΣ πληρώνει ΟΛΟΝ αυτόν τον κόσμο και τα μηχανοκίνητα μέσα, για να φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τον κ. Εφοπλιστή και πρόεδρο του Παναθηναϊκού; ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ είναι η απάντηση. Το ΔΕΥΤΕΡΟ ερώτημα ΓΙΑΤΙ να τα πληρώνουμε ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ; Είναι "αφραγκος" εφοπλιστής ; ΟΧΙ. Αρα αφού έχει λεφτά και απαιτεί ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για την σωματική του ακεραιότητα να προσλάβει δική του ασφάλεια και να τους πληρώνει ΕΚΕΙΝΟΣ. Οχι εγω ο μισθωτός, συνταξιούχος , άνεργος. Θα μου πείτε τώρα, οι ιδιωτικοί αστυνομικοί, δεν μπορούν να κάνουν χρήση όπλων, δεν έχουν την κατάληλη υποδομή και ασφάλεια κ.λ.π.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, η λύση είναι ΑΠΛΗ!! Να έχει ΟΣΟΥΣ ORIGINAL Αστυνομικούς θέλει, αλλά...... η μισθοδοσία τους να πηγαίνει ΣΕ ΑΥΤΟΝ, όχι στο Υπουργείο Δημόσιας τάξης, απο κεί στο Υπουργείο Οικονομικών και μετά σε..... ΜΕΝΑ. Είναι ΑΔΙΚΟ ρε φίλε!! Οι γειτονιές να στενάζουν απο την έλλειψη Αστυνόμευσης και την αύξηση της εγκληματικότητας και τα παιδιά μας, οι αστυνομικοί μας, να φυλάνε την ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!
Και για να γελάσουμε -αν μπορούμε- φαντάσου, να είσαι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ γαύρος και η υπηρεσία να σου επιβάλλει να φυλάς τον πρόεδρο των... βάζελων, (όπως ενας εκ των σημερινών αστυνομικών) όπου ευχαρίστως θα τούτρωγες το.. μούσι για καταϊφι.

αναρτηθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟ" Τριτη 7/7/09