Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΑΡΧΗΓΕ ΚΡΑΤΑ. Η ΑΥΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ... ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ!

Αυτό το blogg ΑΡΧΗΓΕ μας έγινε γιατί κάποιος ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ καραγκιόζης σε πρόσβαλε, ξέρεις, αυτή η ξεφτισμένη φιγούρα του Βεληγκέκα πούχες πετάξει, κλωνοποιήθηκε αρχηγέ και έγινε ... δημοσιογράφος -και καλά-ναι, ναι, Τριανταφυλλόπουλο τον λένε, ξέρω δεν τον έχεις ακούσει, εσυ ασχολείσε με σοβαρές φιγούρες.
Μαζευτήκαμε λοιπόν μερικά απο τα άγνωστα εκατομμύρια παιδιά σου και φτιάξαμε αυτόν εδω τον ιστοχώρο. Καμία σχέση με τη δική σου ευφυϊα, τη δική σου σπιρτάδα, αλλά με άπειρη αγάπη στίς διδαχές σου και στην ευγενική σου σάτιρα.
Σε θυμόμαστε αρχηγέ και δάσκαλε.
Εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Θα σε θυμούνται "αι γεννεαί αι πάσαι'.
Μπορεί να σε σκούντηξαν στα κωλόσκαλα του Γκαίτε τα 85 ζωντανά σου χρόνια, αλλά δεν θα μπορέσουν να ρίξουν την προσωπική σου αυλαία της ζωής.
Γλυκέ μας δάσκαλε, ξέρεις πολύ καλά, καλύτερα απ όλους, ότι στην εποχή μας, οι ιμιτασιόν καραγκιόζηδες, αυξάνονται και πληθύνονται, σαν τα κουνούπια στο βάλτο.
Κατέλαβαν ΟΛΑ τα αξιώματα, μέχρι Υπουργοί γίνανε, Βουλευτές, Δημοσιογράφοι,λεφτάδες με βίλλες πισίνες και καγιέν, αλλά αυτό που δεν θα κατορθώσουν ΠΟΤΕ είναι να γίνουν ΓΝΗΣΙΟΙ καραγκιόζηδες, εκφραστές του πόνου, της χαράς, της λύπης, της αισιοδοξίας κοντολογής αρχηγέ μας, ΠΟΤΕ δεν θα κατορθώσουν να γίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Θα παραμείνουν "κώνωπες ανωφελείς", μεταδίδοντες απο γενιά σε γενιά την κοινωνική ελλονοσία.
ΕΣΥ είσαι το FLIT, το κουνουποκτόνο, οι άλλοι απλά οι... τρόμπες!
Γίνε καλά εσύ δάσκαλέ μας και οι παραστάσεις μας θα σπάσουν κόκκαλα.
Τα θέατρα της ζωής είναι άπειρα και ΜΟΝΙΜΩΣ ανοιχτά, τους λείπει μόνο το δικό σου φύσημα ζωής, για να αρχίσουν να παίζουν.
Αντε περαστικά Αρχηγέ μας.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ