Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 η Κα ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!

ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΕΜ, ΦΥΣΙΚΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ! ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟ-ΛΥΣΣΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΛΑ!!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ Κα ΝΤΟΡΑ...Για τα καραγκιοζιλίκια της και τις δηλώσεις της ότι..

Δεν υπάρχουν Έλληνες στα Σκόπια!!!

Δεν είναι πλάκα, ούτε ψέμμα! Είναι η απάντηση της Υπουργού Εξωτερικών, κας Ντόρας Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη (ποτέ μη το ξεχνάμε αυτό) σε ερώτηση του δραστήριου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστα Αϊβαλιώτη για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.Συγκεκριμένα, στην απάντηση της, η Υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι υπάρχουν μόνο 422 Ελληνες (!!)
"Ξεκαθαρίζει δε ότι στην ΠΓΔΜ δεν εκδηλώνεται συνεκτική ομάδα Ελλήνων, με συνείδηση και δράση εθνικής μειονότητας"!!
Φαίνεται πως η κα Μπακογιάννη δεν είχε διαβάσει τις δηλώσεις του Γκλιγκόροφ σε τσεχική εφημερίδα το 1992 ότι 200.000 Έλληνες κατοικούν στα Σκόπια.
Το ΥΠΕΞ παρουσιάζει το εξωπραγματικό γεγονός, ότι δηλαδή "δεν αναφέρονται περιστατικά περιορισμού ατομικών δικαιωμάτων ή δεν τίθενται εμπόδια σε τυχόν εκδηλώσεις εθνικής καταγωγής"
Ευτυχώς που είμαστε ακόμα νέοι και έχουμε πολλά μαλλιά, γιατι μ αυτά που ακούμε!! Προφανώς η κα Μπακογιάννη ζει στον πλανήτη της μαζί με τους συμμάχους της Αμερικανούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!!
Έλληνες, είμαστε μόνοι μας!!
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. διερωτάται γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητεί την πραγματική καταγραφή και προστασία της ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια, πριν να συναινεί στην Κοινοτική Χρηματοδότηση (ύψους 1,1 δις ευρώ από το 1992) προς την χώρα αυτή…
"KARATHEODORIS"
Σημ.Τέτοια αμα ακούνε οι σκοπιανοί γιατί να μην πανηγυρίζουν;;
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 25/11/08